handgemaakte hebbedingen

handgemaakte cadeautjes & hebbedingen
handmade gifts & wannahaves

vrijdag 24 mei 2013

Feelgood Market

Afgelopen zondag ben ik met Josine een bezoekje gaan brengen aan de Feelgood Market in Eindhoven. Leuk concept dat lijkt op andere versies in grotere steden zoals de Swan Market, Sunday Market en ook de kleinere Hip en Handgemaakt Markt in Arnhem waar wij zelf aan hebben meegedaan vorig jaar.

De standjes bestonden uit een mix van al dan niet verantwoord eten, handgemaakte spulletjes en materialen en leuke must-haves. Op het centrale plein allemaal bankjes en een grasveldje waar je kon genieten van live muziek onder het genot van een biologisch biertje of wijntje of iets zonder alcohol. Aan het weer lag het zeker niet, wij hebben genoten!

Ook kochten we bij Mijnpakkiean nog leuke stofjes! Tuurlijk, daar hebben we nooooooit genoeg van!
Er werd ook heerlijke fudge verkocht, het meeste haalde de auto niet en was daarvoor al op ;-).

En ook vonden we bij Lobogato deze schattige oorbellen, we waren er allebei verliefd op dus kochten we ze gewoon allebei!
Er werd ook van alles georganiseerd voor kids, schmincken, spelen met reuze LEGO en Kapla dus ook onze Marijne vermaakte zich prima. Omdat ze zich zo goed gedroeg (en we door de fudge toch al ongezond bezig waren ;-) zijn we op de terugweg uitgebreid gestopt bij de gele M.

Jammer dat het weer Tweede Pinksterdag zo omsloeg, het zonnetje van zondag smaakte naar meer!

Mijn zwangerschapsverlof is afgelopen week geëindigd, het normale leven is weer begonnen. Onze tuin die we aan het renoveren zijn krijgt langzaam vorm. Suus groeit als kool en drinkt na een aantal weken flink aanmoedigen intussen heel aardig aan de fles.  

Fijn weekend allemaal!

O ja, heel belangrijk :-)
Vergeet vooral niet mee te doen met onze give away van het pakket van de onderzetter!
De actie loopt nog tot 31 mei a.s.

Groetjes,

Simone

1 opmerking:

  1. Wat een mooie stofjes. Ik wou dat ik wat beter was met de naaimachine. Ik kan er nog niet zo goed mee overweg. En wat wordt Suus al groot, zeg!

    Liefs Sanne

    BeantwoordenVerwijderen