handgemaakte hebbedingen

handgemaakte cadeautjes & hebbedingen
handmade gifts & wannahaves

donderdag 24 januari 2013

Mooie verrassing in de brievenbus!! :D


Vorige week kwam de prijs binnen die ik gewonnen heb bij Maartje van silly old suitcase met de advent calendar contest! Wat een super mooie prijs, geen wonder dat hij later binnenkwam, Maartje je hebt er echt veel moeite in gestopt, heel leuk, ben er erg blij mee! Dankjewel!! Vond het al een hele eer om te winnen!!

Er zitten verschillende mooie vellen papier en stofjes in. Stickers, kaartjes, oorbelletjes in de vorm van roosjes en de super leuke vogeltjes. Toevallig had ik vorig weekeinde ook al vogeltjes zitten tekenen, stiekem al beetje in voorjaarsstemming (al is het hier nog wat vroeg voor.. :P !!) 


De stofjes voor de vogeltjes viste ik uit deze stapel hieronder, ben weer begonnen aan een quiltje in vrolijke kleurtjes. Ik heb blokken gemaakt van 3x3 vierkantjes. Een hele stapel, weet alleen nu nog niet hoe ik ze verder aan elkaar ga maken. Iemand een goed idee?






XOXO!! ;)

Josine

3 opmerkingen:

  1. Nou, daar zou ik ook heel blij van worden. Wat een gave prijs. Wat leuk, die stapel stofjes. Ziet er zo vrolijk uit. Je quilt ziet er nu al leuk uit. Ben benieuwd naar het eindresultaat. Wou dat ik dit ook kon maken.

    Liefs Sanne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke prijs; gefeliciteerd! Maar ja, je adventuil is dat ook wel heel mooi natuurlijk....:D
    Wat is dat toch een heerlijk gezicht al die gezellige stofjes.
    Ik wou dat ik kon quilten! Heb alleen al zoveel bezigheden en liefhebberijen
    dat ik er nu geen tijd voor heb om het te leren.... Je kunt ook teveel willen hè ? Nou ja, ik geniet wel mee met al het moois wat ik bij jou en anderen zie ! Groetjes van Mirjam.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je quilt ziet er nu al erg leuk uit, Gefeliciteerd met je adventsprijs je uil is ook er mooi.Te gek je pakketje Groetjes Esther.

    BeantwoordenVerwijderen