handgemaakte hebbedingen

handgemaakte cadeautjes & hebbedingen
handmade gifts & wannahaves

zondag 20 januari 2013

Workshop Mixed Media

Ik besloot mezelf eens te trakteren op het volgen van een workshop. Dat had ik echt al in geen tijden meer gedaan. De laatste keer was in december 2010, dat was een taartworkshop. Leuk voor een keertje maar het smaakte niet meteen naar meer al was de taart heerlijk :-).

Al een aantal jaren volg ik het blog en werk van Revlie Schuit. Ik ken haar in eerste instantie van scrapbooking, een hobby die ik ook al jaren beoefen al is het de laatste jaren wat minder geworden. Haar werk spreekt me aan door het kleurgebruik, de vaak heel persoonlijke journaling (dit zijn de getypte of in haar geval geschreven boodschappen bij een foto) en is heerlijk ongedwongen, alles mag en niets moet. 

Nu geeft ze workshops mixed media, een techniek waarbij je gebruik maakt van verf, stof, vilt, spray inks, oil pastels en nog veel meer. Een groot deel van deze materialen had ik al in mijn kast liggen, dat verbaast vast niemand ;-). Tijd dus om een nieuwe invalshoek te krijgen met de spullen die ik in huis heb en dat is aardig gelukt!

Gistermiddag was het zover dat ik haar mocht ontmoeten en de mixed media techniek leren! Echt supergaaf! Lekker even quality time voor mezelf en aan de slag. Ik heb ervan genoten. Het resultaat is mag er best zijn voor een eerste keer. Het canvas stelt 2 vogeltjes voor, 1 groot meisje en 1 klein. Ik wil nog een paar kleine dingetjes toevoegen als finishing touch. En er kan eventueel nog een titel op komen, ik ben nog in dubio wat dat moet komen, een 'echte titel' of de naam van de baby. 
Gelukkig kan ik daar nog even over denken.... nog bijna 6 weken te gaan ;-).

Het was de lange reis meer dan waard! Dankjewel Revlie voor de superleuke middag!

Fijne zondag allemaal!

Groetjes,

Simone

6 opmerkingen:

 1. Leuk! Lijkt me ook heel gezellig, zo'n workshop :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk zeg!! En heel herkenbaar, ik heb ook al in geen tijden een workshop gevolgd en kreeg ook kriebels toen ik de aankondiging van Revlie zag! En nu ik jouw mooie eindresultaat zie vind ik het jammer dat ik me ook niet gewoon heb aangemeld!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk zeg!! En heel herkenbaar, ik heb ook al in geen tijden een workshop gevolgd en kreeg ook kriebels toen ik de aankondiging van Revlie zag! En nu ik jouw mooie eindresultaat zie vind ik het jammer dat ik me ook niet gewoon heb aangemeld!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Grappig! We hadden elkaar bijna ontmoet! Niet in Limburg, maar aan de andere kant van het land. Ik ben vorig jaar bij Revlie geweest en vond het te gek. Wilde weer gaan, maar kon helaas niet. Jouw canvas is leuk geworden. Succes met de laatste loodjes!

  Liefs Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lieve Simone, superleuk dat je er was! en je canvas is schitterend geworden! Lekker mee verder gaan ;)
  xx Revlie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Thanks voor de complimentjes & dankjewel Revlie! Enne doen hoor Silvana! Echt heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen