handgemaakte hebbedingen

handgemaakte cadeautjes & hebbedingen
handmade gifts & wannahaves

dinsdag 24 april 2012

Hip en Handgemaakt Markt Arnhem

Afgelopen zondag was het zover... de Hip en Handgemaakt Markt in Arnhem. Voor ons de tweede keer op een markt en dit keer wat verder weg. Om 8 uur vertrokken we vanuit Venlo met een volgeladen auto met handgemaakte hebbedingen.

Eenmaal aangekomen werd er om ons heen al druk opgebouwd en keken we nieuwsgierig om ons heen wat er allemaal gebeurde. Ondertussen bouwden we zelf natuurlijk ook op ;-) waarbij ik Josine even voor de gek hield bij het wegzetten van de auto die niet in het park mocht blijven staan: 'Het duurt tot 5 uur hè, tot dan!' :-p.

Het was een koude dag en in het begin kwam er een verdwaalde jogger voorbij, haha wat gebeurt er allemaal in het park vandaag? Ook liep er een wit hondje steeds een vast rondje, geen idee of die bij het park hoorde en hij deed alleen maar 'kijken kijken niet kopen' :-)) Gelukkig hebben we veel belangstelling gehad en ook enkele enthousiaste kopers, heel erg leuk!


Tussendoor warmden we even op met een falafel:


Ook de uit Venlo meegebrachte kan thee van onze trouwe fans vond gretig aftrek. De weergoden waren ons niet altijd gunstig gezind, maar liefst 2 x viel er een stevige bui en was dit ons uitzicht:


Gelukkig zat achter dat rode zeil www.3pp.nl met allemaal hippe stofjes en kon ik daar ook terwijl het regende deze leuke stofjes scoren:


Tussendoor nog af en toe even buurten met onze buren van www.jackelien.nl, een webwinkel met allemaal mooie spulletjes gemaakt van vilt!

Het was een lange maar leerzame en leuke dag! 

Bedankt voor je bezoek en belangstelling voor onze spulletjes, heel leuk!

Groetjes,

Simone

2 opmerkingen:

  1. Hallo Josien en Simone,
    Leuk dat jullie mij genoemd hebben in jullie blog, ik zal deze week ook een stukje op mijn blog zetten en zal jullie ook linken.

    Groetjes van "buurvrouw" Jackelien

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie dingen. Jammer van de regen. Volgende keer misschien beter :-)

    BeantwoordenVerwijderen