handgemaakte hebbedingen

handgemaakte cadeautjes & hebbedingen
handmade gifts & wannahaves

vrijdag 2 december 2011

Onze artikelen

Het is alweer 2 weken geleden dat we op de Wintersfeermarkt stonden. Sindsdien hebben we nog nagenoten van alle leuke reacties die we hebben gekregen en intussen zijn er alweer ideetjes gebroed voor leuke nieuwe artikelen. Binnenkort meer informatie hierover!

Ook hebben we gedacht over onze plannen met atelier077. Veel mensen vroegen ons zaterdag of we een winkel of plek hadden waar we onze spullen verkopen. Dat is niet het geval. Atelier077 is vooralsnog een nevenactiviteit die we naast onze parttime banen met veel plezier vervullen.

Op termijn willen we proberen om van atelier077 een webshop te maken. Tot die tijd kun je onze artikelen bestellen door ons een mailtje te sturen naar info@atelier077.nl. Voor alle duidelijkheid vermelden we onderstaand de prijzen van onze artikelen.


Toilettasje 12,50Broche 4,50


Oorbellenboekje 7,50
Tas 15,00


Theepot onderzetter multi colour 15,00
Theemuts 20,-Keycord 7,50 Kerstkrans 20,00


Kerstboom 15,00Cadeau envelopje 3,00Theepot onderzetter home 15,00Hartslinger 18,00


Kalender 25,00


Mocht je een leuk cadeautje zien voor de aankomende feestdagen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Ook kunnen we spullen personaliseren. Denk aan een naam op de hartjesslinger of de kalender in je favoriete kleur.

Op facebook staan meer foto's van artikelen die we gemaakt hebben. Klik hier om deze foto's te bekijken.

Wij hanteren de verzendtarieven van PostNL. Woon je in (de buurt van) Venlo dan zullen we in onderling overleg bekijken of het artikel afgehaald of bezorgd kan worden tegen een klein bedrag.

 Tot snel!

1 opmerking: