handgemaakte hebbedingen

handgemaakte cadeautjes & hebbedingen
handmade gifts & wannahaves

donderdag 3 september 2015

Update...

Het is even geleden dat ik van me liet horen. Niet dat ik niets te melden heb hoor ;-)
Er vlogen een paar maanden voorbij waarin van alles gebeurde….

Ik stond in mei jl. op de Stijlmarket in Panningen en dat was een geweldig leuke ervaring. Ik heb me intussen ingeschreven voor de tweede editie op zondag 15 november 2015. Ben benieuwd of atelier077 weer mag deelnemen want ik begreep dat de belangstelling voor een stand groot is.

Mijn zus Josine verhuisde definitief met vriendlief naar Breda dus er werd door familie en vrienden volop geklust en mee geholpen om van hun prachtige appartement een gezellig thuis te maken. Ze begon vorige week aan haar tweede jaar van de Kunstacademie St. Joost. Trots!

Voor de zomervakantie heb ik nog een workshop handlettering gevolgd bij Martine van Studio Suikerzoet. Ik ontmoette Martine op de Stijlmarket en heb sindsdien het idee in mijn hoofd gehouden om deel te nemen. Toen er nog een last-minute plekje was in Kronenberg heb ik niet lang getwijfeld. Het was een superleuke avond en ik kan nu geen kringloopwinkel of rommelmarkt meer voorbij laten gaan zonder mooie fotolijstjes te zoeken die mooi zijn om een mooie gehandletterde quote of spreuk in te doen. 
atelier077
Handlettering.... superleuk
Ons huis werd (en wordt) grondig opgeruimd en staat sinds een ruime week te koop aangeboden Onder het motto ‘Spijt krijg je alleen van de dingen die je niet hebt gedaan’ is de zoektocht naar iets groters met een extra werkruimte, liefst op de begane grond, met een tuin en eigen parkeergelegenheid én 3 slaapkamers op de eerste verdieping én een zolder, in de buurt van de school én niet teveel geklus en nog aardig geprijsd, begonnen. Hoezo ik heb veel wensen?

Onze vakantie ging dit jaar naar Italië waar we twee heerlijke weken vertoefden met prachtig weer. Marijne en Suus hebben zich geweldig goed vermaakt en maakten vriendjes en vriendinnetjes. Meer dan een haaknaald, bolletje garen, iets te lezen en te drinken heb ik dan niet nodig ;-)
Op de boot naar Venetië
De schoolvakantie is intussen afgelopen. Noem mij gerust een ontaarde moeder maar ik vind het totaal niet erg dat de 6 weken voorbij zijn. Het is voor Marijne heel goed om weer in het schoolritme te komen. Groep 4 wordt allemaal nog serieuzer dan vorig jaar met 'echte' schoolvakken als geschiedenis en het leren van de tafeltjes....

Geniet van je dag!

Liefs van Simone

Geen opmerkingen:

Een reactie posten