handgemaakte hebbedingen

handgemaakte cadeautjes & hebbedingen
handmade gifts & wannahaves

zaterdag 26 april 2014

Haarknipjes en broches gemaakt (en gehaakt ;-)!

Vandaag is het Koningsdag. Het blijft wennen aan de naam en de dag, voor mij blijft de 30e toch min of meer verbonden met Koninginnedag. Goed, vandaag zeer vroeg opgestaan (05:20 uur) en een prima slag geslagen op de kindermarkt hier in het dorp. Puzzels, barbies, een barbie paard, een spel, een klok, veel verkleedkleren en ook wat kleertjes voor Suus rijker ben ik weer thuis. Voor mezelf slaagde ik nog voor 2 klosjes garen, 2 sieradenrekjes, een sjaal en een retro blikje van Van Melle. Zoals altijd was de grootste berg voor de kids ;-).

De afgelopen weken heb ik flink gehaakt. Ik heb haarknipjes gemaakt, o.a. met gehaakte bloemen en deze zijn vanaf nu te koop bij Goofy Kids Only in Blerick.

Ook maakte ik nog broches voor Koningsdag. Deze kun je ook nog goed gebruiken voor het aankomende WK voetbal in juni. Deze zijn ook te verkrijgen bij Goofy.
Ik ga nog even genieten van deze dag. Lekker even de tuin in voor wat klusjes en wat haken aan mijn omslagdoek. Ja gelukkig heb ik nog tijd om voor mezelf te haken en ik leer elke maand nieuwe dingen bij een haakgroep waar ik me bij aangesloten heb. Straks misschien nog een klein dutje? De dip van het vroege opstaan begint toe te slaan ;-)

Fijne Koningsdag!

Liefs van Simone

Geen opmerkingen:

Een reactie posten