handgemaakte hebbedingen

handgemaakte cadeautjes & hebbedingen
handmade gifts & wannahaves

donderdag 27 juni 2013

Nog een knuffel & een nieuwe tuin!

Vandaag is alweer de laatste schooldag. Marijne gaat volgend jaar naar groep 2 in een samengestelde groep van groep 1 en 2, ben benieuwd!

Nadat ik deze kangoeroe had gemaakt vond ik stiekem dat ik voor de kleinste dame ook iets moest maken. Ik vond nog een boek dat ik al een hele tijd in mijn kast had staan maar had er nog nooit iets uit gemaakt.... daar moest verandering in komen!

Tuurlijk moest de knuffel voor Suus helemaal in de stijl van haar kamer en kinderwagen komen dus snorde ik mijn Pip Studio stofjes op en ging aan de slag. Het eindresultaat mag er zijn en ze zijn al dikke vrienden geworden!
Ook ben ik wat rustiger geweest qua bloggen de laatste tijd vanwege de drukke weekenden die we hebben gehad rondom de nieuwe aanleg van onze tuin. Het kostte aardig wat zaterdagen en zakcenten maar het is heel mooi geworden, kijk zelf maar!


Het is nog mooier geworden dan ik had gehoopt en precies zoals ik wilde, een kind- en onderhoudsvriendelijke ;-) tuin om heerlijk van te genieten!

Fijne dag allemaal!

Simone

2 opmerkingen:

 1. Wat een superknuffel en een gave tuin!! Lekker genieten in de zomer!!

  Groetjes,
  Annemarieke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een geweldige knuffel heb je voor je meisje gemaakt. Wat wordt ze al groot. Ben helemaal weg van de stofjes die je hebt gebruikt. Geniet van jullie mooie tuin! Ik duim voor goed weer.

  Liefs Sanne

  BeantwoordenVerwijderen