handgemaakte hebbedingen

handgemaakte cadeautjes & hebbedingen
handmade gifts & wannahaves

maandag 24 december 2012

Fijne feestdagen!

Grote zus laat ook even van zich horen!

Waar kleine zus heel productief en creatief was de afgelopen tijd was grote zus vooral veel bezig met de beslommeringen rondom de mini verbouwing van haar huis. Intussen begint het erop te lijken en heb ik nu met de feestdagen wat dagen vrij om de dingen wat verder af te werken. Heel fijn :-))!

Gelukkig had ik toch nog wat tijd om ons huis in kerstsfeer te brengen, niet min of meer gedwongen door onze dochter die op 6 december al om een kerstboom begon te vragen ;-). Alleen dat zingen van 'Zie ginds komt de stoomboot' tijdens het optuigen was een beetje vreemd haha....Nog even over de verbouwing....Waar eerst onze vloer bedekt was met stucloper, verf en stucresten is nu onze gang intussen al omgetoverd tot wat het zou moeten zijn. Op de eerste verdieping is een toilet aangelegd maar wel nog wat verhuiswerk te doen omdat de kamers een beetje zijn gereshuffled. Het wordt tijd om aan de babykamer te beginnen, morgen nog maar 9 weken te gaan tot D-Day! Alles gaat helemaal prima en ons kleine meisje groeit goed.

Dit berichtje is vooral bedoeld om jullie allemaal fijne feestdagen toe te wensen en jullie te bedanken voor jullie leuke reacties en mailtjes het afgelopen jaar, dat heeft ons bijzonder goed gedaan!

Mijn gedachten gaan ook uit naar een bepaald gezin. Afgelopen weekend woonde ik een indrukwekkend afscheid bij van hun 21-jarige dochter. Zij had nog zoveel plannen en ambities maar door een noodlottig verkeersongeval verloor zij alle kansen op haar toekomst. Met respect kijk ik terug op de manier waarop zij haar afscheid hebben 'gevierd' en ik wens hen heel veel kracht toe voor de toekomst.

Ik laat jullie achter met een foto van het liefste cadeautje dat ik vorig jaar met kerst kreeg van Josine:


Issie niet lief?

Fijne kerst, vier het leven!!

Groetjes,

Simone

2 opmerkingen:

 1. Mooi gezegd; vier het leven! Ingsgelijks en koester je naasten! Fijne kerst!

  Liefs,
  Silvana

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jullie ook hele fijne kerstdagen toegewenst!
  XXX Ester

  BeantwoordenVerwijderen